Edukator

Amina Šoštarić prva je online edukatorica specijalizirana za svečane frizure u Hrvatskoj. Osnivačica je prve hrvatske online akademije. Akademija je bazirana u Zagrebu, a offlline seminari se također održavaju u Zagrebu i diljem Hrvatske te regije.


Zovem se Amina Šoštarić, a u stručnim sam krugovima poznata i pod imenom to jest nadimkom Amina NeferHair. Frizerka sam i vizažistica te edukatorica, a više od 20 godina s mladenkama radim kao „Wedding Hair Stylist“.

U Moskvi sam 1996. godine završila španjolsku frizersku školu „Romero“ prema međunarodnom sistemu školovanja Pivot Point. U Zagrebu živim od 2002. godine. Specijalizirala sam u stiliziranju svečanih frizura i frizura za vjenčanja.

Pohađala sam napredne edukacije u moskovskoj akademiji Dolores te u Sankt Peterburgu kod Olge Nikiforove, Oybeka Ataeva,Jemshita Mavlyanowa.lOd 2006. godine samostalno održavam seminare za svečane frizure . U 2019 godine  sam završila tečaj u Školi trenera Elevate „Trener za prenošenja znanja, vještina i motivacije“.

Dugi niz godina marljivo i predano radim te sam stekla mnoga iskustva i svladala nova znanja koja želim podijeliti s Vama te Vas s veseljem pozivam na svoje online i offline seminare.

Od 2018g. više od 500 frizera uspješno je završilo moju edukaciju.

Gradovi u kojima sam dosad održala seminare:

Dubrovnik, Zadar, Kaštel Sučurac, Kambelovac Kaštel, Pazin, Varaždin, Samobor, Bjelovar, Tuhelj, Koprivnica, Križevci, Novi Marof, Sisak, Osijek, Ivanić Grad, Petrinja, Stari Mikanovci, Podturen, Donji Kraljevec, Požega, Novska,Krapina,Gubaševo, Valpovo, Potpičan,Novalja,Novi Vinodolski,Bograd na Moru, Pakrac,Polača,Rijeka, Tribalj ,Čakovec  te Sarajevo, Ljubljana i Maribor."