USLUGE ZA MLADENKE

Frizure za vjenčanja !!!
Izrekli ste sudbonosno da? Odabrali ste vjenčanicu? Čestitam!

Sljedeći korak je odabir savršene frizure za vjenčanje, dogovor probe za frizuru, te pravovremena rezervacija termina za uređivanje na sam dan vjenčanja.

Frizerski salon Nefertiti jedini je specijalizirani frizerski salon za frizure za vjenčanja u Zagrebu i pravo je mjesto gdje možete ostvariti sve svoje želje, zablistati i pretvoriti se u mladenku iz snova.
Svadbeni stilist stručna je osoba koja Vam pruža uslugu kreiranja svadbenog stylinga prema Vašim željama!

Kao „Wedding Hair Stylist“ više od 20 godina radim s mladenkama, a posljednjih nekoliko godina aktivna sam i kao edukatorica za svečane frizure. Svoja znanja i vještine kontinuirano nadograđujem edukacijama u Rusiji, a svoje seminare održavam u gradovima diljem Hrvatske i regije.

Mladenka je jedina klijentica u salonu u svrhu pružanja individualnog pristupa i posvećenosti. Mladenka dobiva termin u jutarnjim satima prema dogovoru, a sva moja pažnja samo je na Vama kako bi kroz jedinstvenu uslugu stilista na dan vjenčanja bezbrižno uživale i izgledale prekrasno u svakom trenutku.

Frizure za vjenčanja – proba frizure

Savjetujem da na probu ponesete fotografiju haljine, ukrase za kosu i fotografiju frizure ako ste je već odabrali.

Proba započinje konzultacijama i prezentacijom probne frizure (izrada makete frizure koja se brzo napravi i odmah se skida), a te se konzultacije NE naplaćuju. Najčešće se obavi jedna ili dvije probe prije termina Vašeg vjenčanja.

Cijena frizura za vjenčanja kreće od 150€, izrada frizure traje od 2 do 4 sata, a ovisi o vrsti frizure i njenoj zahtjevnosti te o gustoći i dužini kose.

Styling frizure

Odabir frizure ovisi o stilu haljine, dužini i vrsti kose, građi tijela i osobnosti mladenke. Obično predlažem dvije do tri frizure za mladenku.

Boja kose
Boja kose vrlo je važna za cjelokupni styling. U slučaju izrasta, isprana i blijeda boja kose narušava izgled cijele frizure. Mladenka uslugu bojanja ili pramenova može obaviti u salonu.
Odabir boje kose i pramenova slobodno prepustite meni kako bi Vaša frizura bila u potpunosti savršena.

Za detaljnije informacije i savjete obratite mi se s povjerenjem. Želim da Vam dan vjenčanja bude nezaboravan. Bit će mi iznimna čast i zadovoljstvo uljepšati Vas na dan vjenčanja i time učiniti Vaš dan još posebnijim i vrijednim pamćenja.

Ako se Vaše vjenčanje održava u nedjelju, na državni praznik ili blagdan, sa zadovoljstvom ću raditi samo za Vas jer mi je iznimno važno pružiti Vam savršen izgled na dan Vašeg vjenčanja.

Specijalizirani salon za izradu frizura za vjenčanja koji garantira kvalitetu te maštovite, ekskluzivne i jedinstvene frizure!
Odabir termina u potpunosti prilagođen Vama jer Vi ste na prvom mjestu (raniji jutarnji termini, nedjelja, blagdani)

I NAJBITNIJE – LJUBAV PREMA VJENČANJIMA

Kao vlasnica salona, posebnu strast gajim prema izradi frizura za vjenčanja te mi je velika čast kad se mladenka udaje s frizurom i šminkom iza koje stoji moj rad i trud. Na taj sam način i ja utkana u Vaš poseban dan i izuzetno cijenim tu čast i privilegiju. Sa zadovoljstvom ću udovoljiti svim Vašim željama, udijeliti Vam koristan savjet i kreirati savršen styling za Vaš poseban dan.

Radujem se Vašem dolasku!

Za inspiraciju preporučam da zapratite moj Instagram i Facebook profil @Amina NeferHair