Individualan seminar svečanih frizura - u Vašem salonu

Cijena edukacije u trajanju od 3 sata s modelom kojeg osigurava vas salon iznosi 119,45 /900,00kn po osobi.

Za dolazak  edukatora u vas salon mora biti barem od  2 - 3 frizera/ili više sati, ovisi u kojem gradu  Hrvatske se nalazi salon. 

U cijenu edukacije su uključene :

Oprema i pribor (figaro, pegle, četke, češljevi, špange, ukosnice, gumice…)

Sredstva za styling

 1 Online seminar (video materiale)za samostalno ponavljanje i vježbu

Diploma o pohađanju seminara (na engleskom jeziku) i skripta

Račun/račune

Putni troškovi 


KAKO IZGLEDAJU MOJE INDIVIDUALNE EDUKACIJE ?


  Zajedno odaberemo datum edukacije i količinu sati (3,6 ili 9 sati)

Vi odaberete i pošaljete fotografije frizura koje želite naučiti (jedna frizura traje 3 sata,ali učimo više tehnika+dobivate 1online seminar uz odabranu edukaciju)

✳️Naprimjer: Ako izaberete 2 frizure (6 sati ), naučit ćete više tehnika koje možete kombinirati iz prve i druge frizure

  Tijekom edukacija na modelu pokazujem prvi korak, a vi nastavljate raditi frizuru i radimo na način da Vi radite sva 3 sata, a ja kontroliram i ispravljam greške (najčešće su to položaj ruku i prstiju)

  Tijekom izrade frizure naučit ćete pravilno koristiti proizvode poput pudera, lakova i drugih dodataka koji su vrlo bitno kako bi frizura izgleda glatko i sjajno,precizno i estetski atraktivno

  Uz offline edukaciju dobivate online pristup video sadržaju za samostalno ponavljanje i vježbu .Video će Vam biti na raspolaganju 12mj.

 Iz vlastitog iskustva smatram da je ovaj način edukacije offline +online , najfikasniji za       Vaš dugoročni napredak!


NAČIN PLAĆANJA I REZERVACIJA:

Cijena edukacije u trajanju 3 sata s modelom kojeg osigurava salon iznosi 119,45€ /900,00kn po osobi.

Preračunato po srednjem tečaju HNB-a (1 EUR = 7,561473 HRK)


Termin edukacije smatra se rezerviranim isključivo nakon uplate akontacije na žiro račun u iznosu od 39,82€ /300,00 kn dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 7 dana prije održavanja edukacije. 


Načini plaćanja: virmanom  ili   gotovinom.

Induvidualne edukacije provodim  radnim danom ,subotom i nedeljom.Salon može sam birati datum i termin koji Vam odgovara.

Moguće je dogovoriti do 3 edukacije u jednom danu (3 sata/6 sati/9 sati).

Rezervaciju ljubazno molim poslati podatke za slanje ponude: naziv salona ili obrta, adresa, ime i prezime vlasnika, OIB i vaša e-mail adresa za slanje ponude.PRIJAVE  i UPITE MOŽE   

  ☎️+385989590675 

    Whatsapp, Viber

https://www.neferhair.hr/

aminaneferhair@gmail.com